WordPress website laten maken

wordpress website friesland

WordPress maakt het leven van webdesigners en webbeheerders een stuk eenvoudiger. Maar wat maakt WordPress nu de beste keus voor jouw website?

1. Eenvoudig je website aanpassen

WordPress is een zogenaamd Content Management System (CMS), het organiseert de inhoud van je website en dat is enorm handig! Door WordPress kun je namelijk zelf eenvoudig dingen aanpassen in je website. Het werkt net zo simpel als een tekstverwerker!

2. Voor grote & kleine websites

WordPress is zeker niet het enige CMS, maar wel het meest gebruikte, meer dan 40% van alle websites maakt er gebruik van. Ook grote jongens als Microsoft, het Witte Huis en The Rolling Stones maken gebruik van WordPress.

3. WordPress is veelzijdig

Doordat WordPress op heel veel websites wordt gebruikt zijn er heel veel plugins beschikbaar. Plugins zijn stukjes code die extra functionaliteit toevoegen. Denk aan een contactformulier of de mogelijkheid om je website extra te beveiligen. Door middel van deze plugins kun je je website alles laten doen wat jij wilt. Er zijn gratis plugins en premium (betaalde) plugins. Cdyk Webdesign maakt bijvoorbeeld gebruik van Beaver Builder: een page-builder die het wijzigen van pagina's nog leuker maakt en alle basis-functionaliteiten al in zich heeft. Als klant van Cdyk Webdesign maak je gratis gebruik van deze premium-plugin!

4. WordPress is van iedereen (open source)

WordPress is niet van één iemand of van één bedrijf. Het is een project waar tienduizenden mensen vrijwillig een bijdrage aan leveren. Deze mensen verdienen aan WordPress doordat ze er thema's en plugins voor ontwikkelen en deze aanbieden, meestal in een gratis en betaalde vorm. De gratis vorm biedt al heel veel mogelijkheden en wil je alles uit de kast halen dan kun je besluiten de betaalde (premium) versie aan te schaffen.
Al de ontwikkelaard hebben er natuurlijk een groot belang bij dat WordPress de beste keus is en blijft, daarom dragen ze bij aan het up-to-date houden. En daar profiteren jij en ik dan weer van.

WordPress is open source wat betekent dat de code openbaar is en iedereen deze mag gebruiken en zelfs aanpassen. Hierdoor kan iedereen custom-made oplossingen toevoegen aan een website. Dat is een wezenlijk verschil met bijvoorbeeld Wix. Bij Wix is je website van Wix en je moet maar afwachten of de functionaliteit die jij graag wilt ook beschikbaar is.

4. Cdyk Webdesign werkt met WordPress 😉

En dat is mazzel want daardoor profiteer jij van alle voordelen van WordPress. Cdyk Webdesign verzorgt je website van A tot Z en tot in de puntjes. Bekijk hier waarom klanten blij zijn met Cdyk Webdesign.

Wil jij ook een WordPress website?

  • Sta je te trappelen om te beginnen met het laten bouwen van je website?
  • Wil je een vrijblijvend gesprek waarin we kijken wat je nodig hebt, waarna je een op-maat offerte krijgt?
  • Heb je vragen?

Vul dan het contactformulier in.

Of bel 06-24 16 66 56.

Mailen kan naar info@cdyk.nl