Onderhoud van jouw WordPress Website

Net als je telefoon en computer heeft ook een WordPress Website onderhoud (updates) nodig. WordPress wordt namelijk voortdurend aangepast om het nog beter en veiliger te maken. Zodra hackers een nieuwe manier bedenken om websites aan te vallen, wordt de code daar op aangepast.
Het is dus belangrijk om de updates regelmatig te doen, zodat je website weinig risico loopt om gehackt te worden. Hackbots zullen altijd websites kiezen met verouderde code omdat die makkelijk te hacken zijn, vergelijk het met inbrekers die een voorkeur hebben voor woningen met verouderde sloten.

WordPress website onderhoud zelf doen?

Onderhoud van je WordPress website kun je prima zelf doen als je regelmatig tijd kunt vrijmaken. Als je de website bij mij laat maken, krijg je na oplevering een duidelijke handleiding als je hiervoor kiest. Ik adviseer de updates minimaal eens per maand uit te voeren, wat een kwartiertje van je tijd kost.

WordPress website onderhoud laten doen door Cdyk Webdesign

Wanneer je ervoor kiest om, voor slechts € 10,- per maand, het onderhoud door mij te laten doen profiteer je van de volgende voordelen:

1. Meer tijd voor wat je het liefst doet

Een eigen bedrijf geeft al genoeg rompslomp. De administratie moet gedaan worden, regelmatig moet je achter nieuwe klanten aan, je apparatuur vraagt het nodige onderhoud enz. enz. Voor je het weet ben je meer met "bijzaken" bezig dan met het werk waar je zo van houdt. Wanneer je mij het onderhoud van je website laat doen, heb je zelf meer tijd voor wat je het liefst doet.

2. Continue monitoring (24/7)

Wanneer je het onderhoud door mij laat doen, wordt de website opgenomen in een monitoringsysteem. Vanuit dat systeem krijg ik 24 uren per dag een seintje wanneer een onderdeel van je website een veiligheidsupdate nodig heeft. Ook wanneer je website ineens veel meer aanvallen te verwerken krijgt, weet ik dat meteen. Snel ingrijpen kan voorkomen dat je website gehackt wordt.

3. Perfecte timing en problemen worden meteen verholpen

Snel updaten is niet altijd de beste manier, dat zit zo: als WordPress een update krijgt moet de code van de plugins hier op aangepast worden. Bij de meeste plugins werken de updates meteen goed, bij sommige helaas niet. Daardoor kan een bepaalde functionaliteit van je website niet meer goed werken of de website onbereikbaar worden. Daarom is het slim om soms even te wachten totdat alle foutjes door de makers hersteld zijn en je veilig kunt updaten. Doordat ik dag in dag uit bezig ben met WordPress en de thema's en plugins goed ken, weet ik wanneer het slim is om even te wachten. Mocht er toch nog iets misgaan dan verhelp ik dat meteen. Onderhoud laten doen door mij kan dus voorkomen dat je website een tijdje uit de lucht is.

Klanten zijn zeer tevreden met het onderhoudsabonnement van Cdyk Webdesign

"Je leven wordt een stukje makkelijker met een onderhoudsabonnement van Cdyk Webdesign."

Reparatie van je website

Jouw website maakt gebruik van diverse plugins. Iedere plugin verzorgt een bepaalde functionaliteit: bijvoorbeeld een contactformulier of een mooie portfolio-pagina. Deze plugins zijn met zorg gekozen op betrouwbaarheid. Toch kan het  gebeuren dat een plugin niet meer onderhouden wordt en een beveiligingsprobleem gaat opleveren. Wat er dan moet gebeuren is de plugin vervangen door een andere.

Ik heb ervoor gekozen om de kosten hiervan niet op te nemen in het onderhoudsabonnement. Het komt zelden voor en dus zou je in de meeste gevallen betalen voor iets wat je niet gebruikt. De kosten hiervan worden dus doorberekend, dit na overleg en prijsindicatie vooraf. Het gaat meestal over tientjeswerk en komt zeer zelden voor.

Wat kost het om je website te laten onderhouden?

Doordat ik meerdere websites onderhoud, kan ik de kosten enorm laag houden, voor slechts € 10,- per maand krijgt jouw website alle vakkundig uitgevoerd onderhoud wat nodig is.
Je betaalt achteraf en mocht je het onderhoud toch zelf weer willen oppakken: het onderhoudsabonnement is per maand opzegbaar zonder opzegtermijn.

Vragen of aanmelden?

Heb je nog vragen over onderhoud aan je website of wil je een onderhoudsabonnement afsluiten? Vul dan het contactformulier in.

Bellen naar 06-24 16 66 56 of mailen naar info@cdyk.nl kan natuurlijk ook.