Portfolio

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van websites, huisstijlen en logo's gemaakt door Cdyk Webdesign.

Bildtse Energie Coöperatie

WordPress website
Logo & huisstijl
Teksten
Onderhoud

Duurzaam energie opwekken, minder energie vebruiken en energiegelden ten goede laten komen voor de lokale omgeving. De Bildtse Energie Coöperatie is een club van aanpakkers die 't Bildt groener en nog leefbaarder maken.
In nauwe samenwerking is dat vormgegeven in een website die helder en overzichtelijk alle mogelijkheden om mee te doen laat zien.

Kitservice Friesland

WordPress website
Logo & huisstijl
Teksten
Afbeeldingen
Marketing-ideeën
Onderhoud

Op deze website laten we vooral zien waarom je als particulier beter een professioneel kitter kunt inhuren dan zelf te gaan kitten. De website is geoptimaliseerd voor de zoekterm "kitbedrijf in Friesland" en staat vanaf de start van het bedrijf op nr. 1 in Google.

LIKAPAL

WordPress website
Logo & huisstijl
Onderhoud

Gevel Holland Protection is al ruim 30 jaar de specialist in bescherming van beton en metselwerk. Dit doen zij met het unieke verfsysteem LIKAPAL. Om geïnteresseerden eenvoudig kennis te laten maken met LIKAPAL heeft Cdyk Webdesign een meertalige WordPress website gebouwd waarop alle voordelen duidelijk worden uitgelegd en te zien is hoe fraai beton kan worden.

MT Bikes

WordPress website
Teksten

MTBikes sleutelt al meer dan 25 jaren aan Harley-Davidsons en is een begrip in Friesland maar ook ver daarbuiten. De oude website was sterk verouderd en scoorde daardoor ook helemaal niet goed in de zoekmachines. Cdyk Webdesign heeft een compleet nieuwe website gemaakt. In plaats van de gelikte stockfoto's van Harley-Davidson hebben we gekozen voor eigen foto's, alle motoren die je ziet zijn projecten van MTbikes. Een eerlijke website die laat zien wat MTBikes is: een éénmanszaak waar jouw Harley in de beste handen is en je altijd welkom bent!

Romte Coaching

WordPress website
Logo & huisstijl
Teksten
Onderhoud

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt wilde Tietia Feikens een eigen praktijk starten in Coaching en Psychosociale begeleiding. Daarvoor heeft Cdyk Webdesign een heldere en overzichtelijke website gebouwd. Alles aan de website is in nauw overleg met Tietia vormgegeven met nadruk op de romte (ruimte) rondom de praktijk in Baaium.

Massagepraktijk Julia Konings

WordPress website
Teksten
Afbeeldingen
Onderhoud

Ook Julia's website was verouderd en bovendien was de beheerder niet meer bereikbaar. De website is omgezet naar WordPress en heeft een ware make-over gekregen. Ook het logo is opgefrist.

Kampen Goud & Zilver

SPOEDOPDRACHT!
Door gewijzigde coronamaatregelen per 10 februari kunnen klanten online artikelen kiezen om deze, op afspraak, bij de winkel af te kunnen halen.
Juwelier Kampen had geen website meer, wat nu?
Geen probleem, ik heb binnen 2 dagen een website gebouwd en online gezet. Ook in levertijd krijg je dus maatwerk bij Cdyk Webdesign.

Bildts Aigene

WordPress website
Huisstijl
Teksten
Marketing-ideeën
Onderhoud
Stichting Bildts Aigene is een enthousiaste club vrijwilligers die de Bildtse cultuur promoten waar ze maar kunnen. Ze geven Bildtse taalles (ook online), publiceren Bildtse boeken, bieden een databank aan met meer dan 13.000 historische foto's en organiseren regelmatig Bildtse activiteiten als Bildts Dictee en Bildtse Gedichte-aven. Oh, en natuurlijk is er ook nog de webwinkel, voor een Bildts kado!
Dit geweldige aanbod hebben we samen vorm gegeven in een overzichtelijke website.
Donateur worden is nu heel eenvoudig en kan meteen online.

Loonbedrijf A.G. de Vries

WordPress website
Teksten
Onderhoud

Een rijke historie van meer dan 100 jaar, gevuld met innovatie en vakmanschap. De website van het loonbedrijf was verouderd en toe aan een make-over. Helder en overzichtelijk worden alle diensten gepresenteerd met ruimte voor video's en duidelijke contactmogelijkheden.

Stichting Behoud Monumenten in de gemeente Tysjerksteradiel

WordPress website
Teksten
Onderhoud

De Stichting beheert, restaureert en onderhoudt monumenten zodat ze behouden blijven voor de toekomst. Om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor hun plannen hebben we een website gebouwd met aandacht voor alle monumenten. Een korte duidelijke uitleg van de activiteiten met natuurlijk een heldere vraag om bijdrages maakt de website compleet.

Mondzorg Lia

WordPress website
Logo & huisstijl
Teksten
Afbeeldingen
Onderhoud

Lia was al een tijdje actief als zelfstandig mondhygiënist voor ouderen en kreeg regelmatig vragen over wat ze nou precies deed. Een website is de aangewezen oplossing om geïnteresseerden naar te verwijzen. Ook de zorgverzekeraars vinden via een website eenvoudig alle informatie die ze nodig hebben.
Omdat Lia meest voor hulpbehoevende ouderen werkt is de website vooral duidelijk, strak en helder uitgevoerd met een medische uitstraling om vertrouwen te wekken. De foto's zijn in de praktijk gemaakt zodat bezoekers een goed beeld krijgen. Het geheel maakt de professionele indruk die helemaal past bij de ruime ervaring en het enthousiasme van Lia in haar werk.

Twannie straattheater

WordPress website
Logo & huisstijl
Teksten
Afbeeldingen
Onderhoud

De website van Twannie was sterk verouderd. Daarnaast wilde Twannie zijn website verhuizen van het domein straatheater-twannie.nl naar twannie.eu zodat hij in België en Duitsland beter gevonden wordt in de zoekresultaten. De nieuwe website presteert ondanks dat de belangrijke zoekterm 'straattheater' uit de URL is verdwenen beter dan voorheen in de zoekmachines. De vormgeving is naar Twannie's wensen super eigen-wijs gebleven (net als zijn machanisch straattheater).

Timmer- en Onderhoudsbedrijf K. Stork

WordPress website
Teksten
Onderhoud

Klaas Stork is een vakman die al jarenlang aan de weg timmert. De oude website werkte niet meer goed en daarom hebben we een nieuwe gemaakt die helemaal bij de tijd is. Met een mooie fotogalerij van uitgevoerd werk en een grote belknop op mobiel waarmee je snel Klaas aan de lijn krijgt.