Portfolio

Ontdek hoe Cdyk Webdesign kleine bedrijven, éénpitters en non-profitorganisaties heeft geholpen met hun online (en ook offline) presentatie.

Kitservice Friesland

Bekijk Kitservice Friesland

De concurrentie voor zijn

Eric van Kitservice Friesland, kit graag voor particulieren. Om dit goed in de markt te zetten hebben we meteen een uitgebreide website gebouwd. Het logo en de huisstijl heb ik ontworpen a.d.h.v. ideeën van Eric. Eric leverde teksten aan die ik geredigeerd en schermvriendelijk gemaakt heb.
Bezoekers krijgen op de website dezelfde indruk als wanneer Eric hun kitwerk uitvoert: goed verzorgd, aandacht voor details en 100% duidelijk.

De website is zo gebouwd dat zoekmachines deze eenvoudig kunnen indexeren. Door het bieden van relevante inhoud scoort de website goed. Ook de Google Mijnbedrijf / Places vermelding is geoptimaliseerd, omdat Eric lokaal werkt in Friesland.

 

No Need To Hide

Bekijk No Need To Hide

Open en inclusieve huisstijl

Na enkele jaren was No Need To Hide uitgegroeid tot een professionele organisatie. De website, destijds gebouwd door oprichtster Miranda, straalde dat niet uit, en er was behoefte aan een professionele website.

We hebben een complete make-over gedaan, met veel aandacht voor de huisstijl. De website heeft een open inclusieve huisstijl. Alle informatie is eenvoudig te vinden en contact opnemen is zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Om de kosten in de hand te houden is gekozen voor stock-illustraties. Helaas konden we niet alle benodigde tekeningen vinden in één stijl en van dezelfde maker. Daarom heb ik, in een tekenprogramma, aanpassingen gedaan zodat beide stijlen één zijn geworden.

Ook een Cdyk Website?

Neem contact op, en we maken een afspraak voor een goed gesprek over jouw online doelen en wensen. Hierbij bepalen we samen wat je nodig hebt, en hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Na het gesprek krijg je een offerte op maat toegestuurd.

Gratis

Het bespreken van je wensen en doelen in een gesprek van ongeveer een uur, is gratis. De offerte die je daarna krijgt is 100% vrijblijvend.

Vraag nu een gesprek aan!

Neem vandaag nog contact op, en ontdek wat Cdyk Webdesign voor je kan doen.

Vul het formulier in, en ik neem zo snel mogelijk  contact met je op voor het plannen van een afspraak.